Dames 2 pakt koppositie

Op 16 oktober 2021 mocht dames 2 aantreden tegen Peelpush 8. Vol goede moed gingen de dames op naar Meijel. Een belangrijke wedstrijd: wie ging de koppositie pakken in de competitie?

We begonnen vol enthousiasme en met een sterke service aan de eerste set. Daarna volgden er echter veel servicefouten... Koppen bij elkaar en door. Dit resulteerde al snel in een ruime voorsprong. Deze set werd uiteindelijk vrij makkelijk met 15-25 gewonnen. Ook de tweede set hielp ons enthousiasme en teamspel: 14-25. Dan de derde set.... goede start, maar al snel een grote achterstand van zes punten. Goede wissels, time outs en heeeeeel veel schreeuwen en punten vieren en daar was dan ook de overwinning van de derde set én de wedstrijd (23-25)!!! Koploper!!! Hoe graag we ook de vierde set wilden winnen, moesten we deze set gewonnen geven aan Peelpush (25-20). 4 punten in de pocket!! 💪🏼 Op naar aanstaande dinsdag (19/10), dan spelen we om 20.00 thuis tegen Revoc DS2.