Chocolade-actie VC Asterix

Al een aantal jaren verzorgt VC Asterix een verkoopactie. Dit jaar kunnen we iedereen overheerlijke chocolade aanbieden! Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Rousseau Chocolade!

Bestel nu via Asterix chocolade en help onze vereniging aan extra inkomsten. Lees even goed de werkwijze door, voordat je je bestelling plaatst.


Bestellen

Chocolade bestellen kun je doen door het bestelformulier zo volledig mogelijk in te vullen en op "Bestellen" te klikken. Met het versturen van het formulier verplicht je je tot aankoop van de opgegeven hoeveelheid artikelen.

Relatie bij Asterix

Vul in het veld "Relatie bij Asterix" de naam in van degene via wie je van deze actie hebt gehoord, of degene die je kent binnen Asterix. Deze persoon zal zorgen voor het leveren van de bestelde chocolade artikelen.

Levering en betaling

De chocolade  is te bestelen tot en met 3 december 2023. Je bestelling wordt dan klaar gemaakt en (indien betaald) kan deze afgehaald worden op een moment dat nader aangegeven zal worden. Betaling dient online te gebeuren via de betaallink die verschijnt na het versturen van het formulier. Onthoud zelf even hoe veel je moet betalen en vul dat bedrag op de volgende pagina zelf in.

Chocolade

Er is dit jaar keuze uit 3 verschillende artikelen:

Ongevulde Kerstkrans, 100 gr. (€ 4,50 per stuk)

De Ongevulde Kerstkrans is luxe verpakt en verkrijgbaar in de smaken melk, wit en puur.

Kerstfiguurtje (€ 5,00 per stuk)

De Kerstholfiguurtjes zijn verpakt in een cellofaan zakje en verkrijgbaar in de smaak melk. Afbeelding is ter illustratie. 

Tablet Fijne Kerst, 300 gr. (€ 7,00 per stuk)

De Tablet Fijne Kerst is verkrijgbaar in de smaak melk. Naast het opschrift zit nog een Kerst-kopje. 


Bestelformulier