Mega opkomst bij Mixtoernooi

Op dinsdag 3 januari 2023 was het traditionele jaarlijkse mixtoernooi. Bij controle van de aanmeldingen kreeg de organisatie even een grote schok te verwerken...... het bleek dat er meer dan 60 deelnemers ingeschreven waren! Naast een heleboel eigen leden met nogal wat introducees, zou er ook een hele Olympia-delegatie aanwezig zijn. Een ding was duidelijk: dit zou in elk geval een van de drukst bezochte edities van het mixtoernooi worden. Nu was nog de vraag, zou het ook een van de gezelligste worden?

Ruim op tijd druppelden de eerste deelnemers de sporthal binnen. Nieuwsgierig als iedereen was, dook de een na de ander op het overzicht van de teamindelingen. Na het verwerken van last-minute afmeldingen en aanwezigen zonder aanmelding, waren er uiteindelijk nog steeds 10 teams die om de winst zouden strijden.

Klokslag 19:00 uur (of iets later...) was het woord aan de organisatie en kon er gestart worden. 2 uur lang werd er in wedstrijdjes van 14 minuten om elk punt gestreden. Het blijft toch mooi om te zien hoe spelers van verschillend niveau zo veel lol samen kunnen hebben en rekening houden met elkaar. En met de gezelligheid...... daarmee zat het zeker goed.

Net na 21:00 uur was de laatste wedstrijd afgelopen en werd het programma voortgezet bij sponsor De Poolbar!

Al snel werd gestart met de welbekende tombola. Na de verkoop van de loten aan alle aanwezigen, was het tijd om wat prijzen te gaan verloten. Te oordelen naar het volledige prijzenpakket leek het meer op een slijterij dan een tombola!

De ene na de andere prijs werd verloot, waarbij wel opviel dat sommige deelnemers wel heel veel geluk hadden en een flink aantal liters drank mee naar huis namen.

Namens VC Asterix een bedankje voor de activiteitencommissie voor de organisatie van dit mixtoernooi en natuurlijk een bedankje aan alle deelnemers! Wellicht de datum voor 2023 al vastleggen, zodat iedereen dit in zijn agenda kan zetten?