Speculaas

Ook dit jaar mag VC Asterix in samenwerking met de Breetse Bakwinkel speciaal voor Sinterklaas jullie weer een mooie aanbieding doen!
Bestel nu via Asterix speculaas en help onze vereniging aan extra financiën. Lees even goed de werkwijze door, voordat je je bestelling plaatst.


Bestellen

Speculaas bestellen kun je doen door het bestelformulier zo volledig mogelijk in te vullen en op "Bestellen" te klikken. Met het versturen van het formulier verplicht je je tot aankoop van de opgegeven hoeveelheid speculaas.

Relatie bij Asterix

Vul in het veld "Relatie bij Asterix" de naam in van degene via wie je van deze actie hebt gehoord, of degene die je kent binnen Asterix. Deze persoon zal zorgen voor het leveren van de speculaas.

Levering en betaling

Speculaas is te bestelen tot en met 20 november 2020. Je bestelling wordt dan klaar gemaakt en (indien betaald) bezorgd in de periode tot en met 3 december 2020. Betaling dient online te gebeuren via de betaallink die verschijnt na het versturen van het formulier. Onthoud zelf even hoe veel je moet betalen en vul dat bedrag op de volgende pagina zelf in.

Soorten speculaas

Er zijn 2 verschillende soorten speculaas leverbaar. 

Kleine speculaasjes
1 pak (30 stuks)
€ 4,50
3 pakken voor € 12,00

Grote speculaas 
1 pak (12 stuks)
€ 4,50
3 pakken voor € 12,00 

Het combineren van verschillende soorten speculaas is mogelijk bij de aanbieding (3 pakken voor € 12,00).