Speculaasactie VC Asterix

Ook dit jaar kan VC Asterix speciaal voor Sinterklaas jullie weer een mooie aanbieding doen! Dit jaar wordt dit mogelijk gemaakt door Bekkerie ut Bruèdje!

Bestel nu via Asterix speculaas en help onze vereniging aan extra inkomsten. Lees even goed de werkwijze door, voordat je je bestelling plaatst.


Bestellen

Speculaas bestellen kun je doen door het bestelformulier zo volledig mogelijk in te vullen en op "Bestellen" te klikken. Met het versturen van het formulier verplicht je je tot aankoop van de opgegeven hoeveelheid speculaas.

Relatie bij Asterix

Vul in het veld "Relatie bij Asterix" de naam in van degene via wie je van deze actie hebt gehoord, of degene die je kent binnen Asterix. Deze persoon zal zorgen voor het leveren van de speculaas.

Levering en betaling

Speculaas is te bestelen tot en met 14 november 2022. Je bestelling wordt dan klaar gemaakt en (indien betaald) kan deze afgehaald worden op een moment dat nader aangegeven zal worden. Betaling dient online te gebeuren via de betaallink die verschijnt na het versturen van het formulier. Onthoud zelf even hoe veel je moet betalen en vul dat bedrag op de volgende pagina zelf in.

Speculaas

Er is dit jaar maar één soort speculaas leverbaar. 1 pak speculaas (inhoud 10 stuks) kost € 4,50. Koop je 3 pakken, dan is dat € 12,50.


Bestelformulier