Jeugdkamp 2022


Het is weer zover, er komt eindelijk weer een super gaaf Asterix jeugdkamp. En wel in het weekend van 20-21-22 mei. Graag willen wij alle jeugdleden t/m 15 jaar uitnodigen om mee te gaan. Wat we gaan doen en waar we heen gaan houden we nog eventjes geheim, maar we gaan er dit jaar zeker weer een mega gezellig weekend van maken met z'n allen.

We vertrekken vrijdagavond met enkele auto's vanuit de sporthal en op zondagmiddag zullen jullie rond half 3 weer terug zijn bij de sporthal. Via onderstaand formulier kun je je opgeven tot 8 mei aanstaande. Ook kun je meteen opgeven of je ouders heen en/of terug willen rijden (voor de bagage). Geef bij Aanwezigheid aan of je er alle dagen bent of deels.
De kosten voor dit weekend zijn afhankelijk van hoe lang je aanwezig bent. Met een overnachting minder zijn de kosten €15,- in plaats van €20,-. De allerkleinsten kunnen er ook voor kiezen om de zaterdag alleen overdag te komen. Kosten daarvoor zijn € 7,50.
Na het opgeven kom je op een pagina met een betaalverzoek. Hier kun je direct de betaling regelen. Wil je handmatig overmaken, dan kan dat op rek.nr. NL33RABO 013 10 07 661 o.v.v. je naam en 'Jeugdkamp 2022'.

Vergeet niet een juist e-mail adres in te vullen. We zullen na opgave iedereen per e-mail verder informeren. Voor vragen kun je mailen naar ac@vcasterix.nl.