Nieuws

Jac Wijnen 10 jaar Recreanten Mix

Maandag 19 oktober 2020

Woensdag 1 april 2020 was het 10 jaar geleden dat Jac Wijnen lid werd van de Woensdag Morgen Mix.

Dit is in april in stilte voorbij gegaan omdat toen iedereen thuis zat i.v.m. de uitbraak van het COVID-19 virus.

Woensdag 7 oktober hebben de Mix Recreanten Jac alsnog gefeliciteerd met dit 10-jarig jubileum.

Nieuwe inspeelshirts Dames 1

Maandag 19 oktober 2020

Sinds kort heeft Dames 1 nieuwe inspeelshirts met de naam van de teamsponsor eetcafé 'De Zoes' op de borst. 

Behalve deze nieuwe  shirts stond de naam van 'De Zoes'  ook al op de wedstrijdbroekjes van Dames 1.

Via deze weg bedanken wij 'De Zoes' heel hartelijk voor hun steun aan ons eerste damesteam!

Bezoek De Zoes online!

Corona Update

Dinsdag 13 oktober 2020

Na de persconferentie van vanavond is weer veel duidelijk. Met ingang van woensdag 14 oktober 22:00 uur is sporten voor iedereen vanaf 18 jaar alleen mogelijk op 1,5 mtr afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Voor Asterix betekent dit dat alle trainingen en wedstrijden vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur komen te vervallen gedurende minimaal 4 weken.

Lees verder! 

Rabo ClubSupport

Maandag 5 oktober 2020

Van 5 tot en met 25 oktober is Rabo Clubsupport. Je kunt als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op VC Asterix! Met jouw stem zorg je er voor dat Asterix extra financiële ondersteuning krijgt, waarmee we weer activiteiten kunnen doen of materiaal kunnen aanschaffen voor onze leden. Doe jij mee? Ga naar je Rabobank app of de Rabobank website!

Stem nu!


Nieuwe Corona maatregelen

Dinsdag 29 september 2020

Tijdens de persconferentie van gisteren zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Naast maatregelen in de privésfeer zijn er maatregelen waar wij als vereniging mee te maken hebben.

Met ingang van dinsdag 29 september 18:00 uur is er geen publiek meer toegestaan bij sportactiviteiten.....

Lees verder!

Seizoensstart Dames 1 en Pupil van de wedstrijd

Woensdag 16 september 2020

Voor VC Asterix Dames 1 start komende zaterdag de competitie. Na een abrupt einde afgelopen seizoen is het weer de eerste officiële wedstrijd sinds 1 februari. Het team is aangevuld met drie speelsters uit de eigen jeugd en er is flink getraind om dit jaar beter te presteren. De competitie wordt zaterdag gestart om 17.30 uur met een thuiswedstrijd tegen ...

Lees verder!

Oproep: Wie helpt?

Vrijdag 11 september 2020

Voor het voortbestaan van de vereniging is het noodzakelijk dat we 2 bestuursfuncties op korte termijn invullen: Voorzitter en Secretaris.

Heb jij bestuurservaring en heb je wat vrije tijd te besteden?
Heb je geen bestuurservaring maar wil je graag een bijdrage leveren?
Ben je recreant, ouder of speel je competitie?

Lees dan nu verder!

Volleybalspeeltuin begint weer!

Maandag 24 augustus 2020

Net als alle andere trainingen, zal ook de Volleybalspeeltuin van VC Asterix weer van start gaan! Aanstaande zaterdag op 29 augustus kunnen de jongste kinderen een uur lang aan de slag en wordt er tijdens het spelen gewerkt aan motoriek, conditie en balvaardigheid. Dat de speeltuin een succes is, blijkt wel uit het feit dat deze weer helemaal volgeboekt is.

Alle informatie kun je vinden op de speciale pagina van de Volleybalspeeltuin

Spek de kas actie weer van start!

Zondag 16 augustus 2020

Ook dit jaar doet VC Asterix weer mee met de Jumbo Spek de Kas actie. De actie loopt in totaal 10 weken, van maandag 17 augustus 2020 tot en met zondag 25 oktober 2020. 

Help jij Asterix aan extra financiën? Kijk dan snel op onze speciale Spek-de-Kas pagina, omdat er dit jaar enkele bijzonderheden zijn, met name door de verbouwing van Jumbo Maasbree.

Uitnodiging ledenvergadering

Woensdag 29 juli 2020

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 7 september 2020 bij Café De Pool. De inloop is vanaf 19:30 uur, aanvangstijd 20:00 uur.
Alle leden hebben tevens een uitnodiging via e-mail ontvangen met daarin ook de agenda en de notulen van de vorige vergadering. Heb je geen mail ontvangen, laat het dan even weten!

Start competitie

Woensdag 29 juli 2020

Voor de volledigheid melden we hier nog even dat de Nevobo-competitie weer start op zaterdag 12 september 2020. Dames 3 zal voor Asterix de eerste wedstrijd van het seizoen spelen, uit bij Livoc (Liessel) om 15:00 uur. Dames 1 speelt diezelfde dag om 19:00 uur tegen Set Up (Meerlo).
Kijk voor een overzicht van geplande wedstrijden op de Nevobo-website!

Corona maatregelen sporthal

Vrijdag 7 augustus 2020

Volgende week beginnen bij een aantal teams de eerste trainingen al. Deze week hebben we contact gehad met de sporthal over de maatregelen die in de sporthal getroffen worden. een overzicht van alle maatregelen vind je op deze pagina.
Denk aan elkaar en let op de afstand. Gebruik allen jullie gezond verstand, dan kunnen we weer op een prettige manier beginnen met het trainen in de zaal. We wensen jullie heel veel volleybalplezier en een prettig seizoen! 

Asterix op Social Media

Woensdag 22 juli 2020

Vanaf het nieuwe seizoen ga je veel meer van Asterix op Social Media terug zien. Voor nu willen we je alvast laten weten, dat Asterix een tijd geleden ook op Instagram is gestart, maar dat nog niet heel actief heeft gebruikt. Dat gaat veranderen!


Volg ons nu al, zodat je als eerste de updates ontvangt:
https://www.instagram.com/vcasterix/

Start seizoen 2020-2021

Dinsdag 21 juli 2020

De trainingen beginnen in de week van 10 augustus (week 33). Voor de jeugd- en seniorenteams beginnen dan de dinsdag- en vrijdag trainingen (11 en 14 augustus). De zaterdagtraining voor de niveautjes begint nog niet.
Mochten jullie als team aangeven dat jullie nog niet willen gaan trainen, geef dit dan even tijdig aan, zodat we de zaal nog kunnen afzeggen. Geef daarbij ook aan wanneer jullie wel willen beginnen. 

Seizoen 2019-2020 vroegtijdig gestopt

Ivm de corona maatregelen heeft de Nevobo besloten om alle competities vroegtijdig te stoppen. Zodra er meer bekend is over de start van het volgende seizoen zullen wij jullie informeren. Tot die tijd; Houd je aan de maatregelen, blijf gezond en zorg voor elkaar!