Nieuws

Corona maatregelen sporthal

Vrijdag 7 augustus 2020

Volgende week beginnen bij een aantal teams de eerste trainingen al. Deze week hebben we contact gehad met de sporthal over de maatregelen die in de sporthal getroffen worden. een overzicht van alle maatregelen vind je op deze pagina.
Denk aan elkaar en let op de afstand. Gebruik allen jullie gezond verstand, dan kunnen we weer op een prettige manier beginnen met het trainen in de zaal. We wensen jullie heel veel volleybalplezier en een prettig seizoen! 

Uitnodiging ledenvergadering

Woensdag 29 juli 2020

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 7 september 2020 bij Café De Pool. De inloop is vanaf 19:30 uur, aanvangstijd 20:00 uur.
Alle leden hebben tevens een uitnodiging via e-mail ontvangen met daarin ook de agenda en de notulen van de vorige vergadering. Heb je geen mail ontvangen, laat het dan even weten!

Start competitie

Woensdag 29 juli 2020

Voor de volledigheid melden we hier nog even dat de Nevobo-competitie weer start op zaterdag 12 september 2020. Dames 3 zal voor Asterix de eerste wedstrijd van het seizoen spelen, uit bij Livoc (Liessel) om 15:00 uur. Dames 1 speelt diezelfde dag om 19:00 uur tegen Set Up (Meerlo).
Kijk voor een overzicht van geplande wedstrijden op de Nevobo-website!

Asterix op Social Media

Woensdag 22 juli 2020

Vanaf het nieuwe seizoen ga je veel meer van Asterix op Social Media terug zien. Voor nu willen we je alvast laten weten, dat Asterix een tijd geleden ook op Instagram is gestart, maar dat nog niet heel actief heeft gebruikt. Dat gaat veranderen!


Volg ons nu al, zodat je als eerste de updates ontvangt:
https://www.instagram.com/vcasterix/

Start seizoen 2020-2021

Dinsdag 21 juli 2020

De trainingen beginnen in de week van 10 augustus (week 33). Voor de jeugd- en seniorenteams beginnen dan de dinsdag- en vrijdag trainingen (11 en 14 augustus). De zaterdagtraining voor de niveautjes begint nog niet.
Mochten jullie als team aangeven dat jullie nog niet willen gaan trainen, geef dit dan even tijdig aan, zodat we de zaal nog kunnen afzeggen. Geef daarbij ook aan wanneer jullie wel willen beginnen. 

Seizoen 2019-2020 vroegtijdig gestopt

Ivm de corona maatregelen heeft de Nevobo besloten om alle competities vroegtijdig te stoppen. Zodra er meer bekend is over de start van het volgende seizoen zullen wij jullie informeren. Tot die tijd; Houd je aan de maatregelen, blijf gezond en zorg voor elkaar!